Në Kolegjin Profesional të Tiranës #KPT, në workshop-in dedikuar Erasmus+🇪🇺, ku folëm për dekadën e re të rinisë si dhe fuqizimin e brezit të ardhshëm përmes aftësive digjitale.

Agjencia Kombëtare e Rinisë