Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeut dhe së bashku me një grup të rinjsh, zhvilluam një vizitë tek #ShtëpiaMeGjethe, “Muzeu Kombëtar i Përgjimeve”

Agjencia Kombëtare e Rinisë