“N’ lagje për Sport” është projekti që u prezantua në emisionin e mëngjesit “Ditë e Mbarë” , në RTSH2 HD dhe në Radio Tirana.

“N’ lagje për Sport” është projekti që prezantoi sot specialistja e Shërbimit Kombëtar për Rininë, Xhuliana Jakimi në emisionin e mëngjesit “Ditë e Mbarë” , në RTSH2 HD dhe në Radio Tirana.

Synimi i projektit “N’ lagje për Sport” është ndërtimi i një zakoni sportiv për jetën, që iu krijon të rinjve një “varësi” të shëndetshme ndaj sportit.

Faleminderit Florian Zyka dhe Oralda Lahe për pozitivitetin dhe hapësirën që u jepni të rinjve 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *