Mundësi për të rinjtë

Në linkun e mëposhtëm do të gjeni informacione mbi kriteret e aplikimit në organizatat rinore për aktivitetet që do të zhvillohen në bashkëpunim me QENDRAT RINORE EUROPIANE:

Criteria and conditions for activties with EYCs 2017

 

Letter Call for session 2020:

Letter call for sessions 2020_2

Klikoni këtu për të shkarkuar formën e aplikimit për sesionin 2020 EYCs:

YES – Youth Exchange and Study është një program pa pagesë që siguron bursa studimi për nxënësit e shkollave të mesme nga vendet YES për të kaluar deri në një vit akademik (2020-2021) në Shtetet e Bashkuara, duke jetuar me familje amerikane dhe duke ndjekur një shkollë të mesme amerikane. American Councils for International Education Albania