Momentet nga Festivali Rinor Letrar

Na dërgoni fotot, më vonë do i publikojmë ne 
Faleminderit për çdo vlerësim dhe fjalët motivuese tuajat. Gjithçka i dedikohet të rinjve dhe faleminderit që ishim mbi 350 veta në atë sallë që nuk po mbante dot më shumë nga mbingarkesa, por me shpirt ishim shumë herë më tepër.

Një mirënjohje pafund për Drejtoritë Arsimore në çdo cep të Shqipërisë, për punën e tyre fantastike dhe për bashkëpunimin.

Ne e shijuam shumë çdo moment që krijuan të rinjtë tanë të talentuar. Uroj të keni pasur të njejtën ndjesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *