Me Dein, i riu i talentuar dhe kreativ, i cili na bëri krenarë duke fituar çmimin e parë në konkursin për të hartuar logon e Samitit të Procesit të Berlinit të Ballkanit Perëndimor të këtij viti.

Agjencia Kombëtare e Rinisë