Letërsia Rinore

Shërbimi Kombëtar për Rininë i çon këtë ftesë pjesëmarrjeje çdo të riu që ka pasion letërsinë e krijimtarinë, për tu bërë pjesë e një konkursi mbarë-shqiptar në poezi & prozë.

Afati aplikimit: 20 tetor 2019
Adresa e dërgimit: letersia.rinore@gmail.com
Pjesëmarrës: 15 – 18 vjeç, nga çdo trevë ku flitet Shqipja. 

Të Rinjtë e talentuar kanë nevojë t’ju dëgjohet zëri!
Ne duam t’ju gjejmë dhe t’ju promovojmë talentin.

Në këtë muaj që i dedikohet librit, dëshirojmë t’ju dedikohemi juve që i përkushtoheni fjalës.
Na dërgoni punimet tuaja deri në datën 20 tetor 2019 -të dhe do lexojmë çdo gërmë e rresht që mendja juaj e ndritur ka hedhur në letër.

Ah, edhe diçka shumë e rëndësishme: Na i nisni nga çdo trevë ku flitet shqipja jonë e ëmbël… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *