Leksioni për fotografinë

Pas fotografisë është një botë emocionesh që rri zgjuar; dhe pulson me ngjyra, me fragmente dhe shprehi të ngrira në çast. E shkuara dhe e ardhmja kanë një pikë ndalese që i buzëqesh kohës: pikërisht atë moment!

Të rinjtë u njohën me artin e të fotografuarit dhe teknikat e veçanta për të kapur dritë në kuadratin e vogël të përqëndrimit.

Eva Sula demostroi pasionin e saj dhe u dhuroi pjesëmarrësve një kohë të vyer leksioni.
Në takimin e radhës të presim dhe ty… Çfarëdo të kesh për të ndarë nga hobet, përditshmëria, krijimtaria dhe çdo problematikë e ankesë që të shqetëson, derën e SHKR-së e ke gjithnjë hapur 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *