Korça e dijes dhe kulturës

Korça e dijes dhe kulturës, e reflekton gjithnjë… 😊

Qendra Rinore Korçë do jetë pranë 450 fëmijëve të familjeve në nevojë në zonat rurale të Korçës, me mjetet e nevojshme të shkollës, me rastin e fillimit të vitit të ri mësimor 👏📙📒🧮🖋✂️🖍✏️🔍 Faleminderit të gjithë të rinjve që kanë misionin e bukur të të qenit VULLNETARË pranë Qendrave tona; dhe faleminderit të gjithë atyre që bamirësia i pasuron në shpirt dhe e përcjellin këtë mesazh 🙏😇🤩 Një falenderim të veçantë edhe për World Vision: Faleminderit që me praninë tuaj pranë Qendrave Rinore, i keni dhënë një frymë edhe më pozitive aktiviteteve tona 🙂 #praneterinjvenerrugenedijes
#suksesetedashurnxenes
#nepunojmeperterinjtemedashuri#

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *