Java e Rinisë

Kjo iniciativë kishte për qëllim krijimin e kushteve për një jetë më të mirë për të rinjtë e Shqipërisë. Krijimin e konceptit të jetës së shëndetshme përmes punës, angazhimit dhe zhvillimit të një jete kulturore e kreative dhe me empatike, nëpërmjet aktiviteteve të shumta me fushveprimi të ndryshme e shumëplanëshe .Java e rinisë startoi me datë 4 dhjetor dhe përfundoi me 8 dhjetor në Ditën Kombëtare të Rinisë. Pjesë u bënë 32 aktivitete dhe evente që u zhvilluan në Tiranë dhe qytetet kryesore të Shqipërisë. Me një mesatare prej rreth 6 aktivitetesh në ditë, java e rinisë përfundoi me një super koncert më 8 Dhjetor 2017, Ditën Kombëtare të Rinisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *