Java e Mësuesit

Në kuadër të “Javës së Mësuesit”, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe Shërbimi Kombëtar Për Rininë lançuan fushatën online me hashtag “#përqafomesuesin” / “#hugyourteacher”. Një fushatë e cila zgjati 1 javë, nga data 1 – 7 mars, për t’u finalizuar në Festën Kombëtare të Mësuesit, heroit tonë frymëzues përgjatë rrugës së dijes. Përfshirja në këtë fushatë, shprehu mirënjohjen ndaj figurës model, tregoi respekt dhe vlerësim për “heronjtë” e heshtur, mësuesit tanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *