Festivali POP-UP

Festivali POP-UP është një partneritet me UNICEF për Ditën Botërore të Fëmijëve, mbi emocionet, mirëqenien dhe të drejtat e fëmijëve …. me pothuajse 15,000 vullnetarë anembanë botës. Edhe JU jeni të ftuar!
Vetëm 4 ditë deri në festimet për të njohur 30 vjetorin e Konventës për të Drejtat e Fëmijëve (CRC). Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *