Ekspozita e të rinjve në Qendrën Rinore Vlorë

Se vlonjatët nuk kanë vetëm gjoksin gropë, por kanë dhe talentin që u jep mirësi!
Është hapur sot në Qendrën Rinore të Vlorës ekspozita me pikturat e të rinjve; që shprehin shpirtin rinor të qytetit.

Mos e lini pa vizituar, sepse aty do e kuptoni ç’gëlon në ëndrrat e rinisë shqiptare; dhe do u jepni edhe më tepër krah të prekin qiellin që kanë në shpirt.

P.S. Video është amatore, por piktorët tanë JO 

#QendraRinoreVloredhemamajaSHKR 
#Terinjtetanetetalentuar 
#KemiekipinmeYLLnebote 

 

Se vlonjatët nuk kanë vetëm gjoksin gropë, por kanë dhe talentin që u jep mirësi! Është hapur sot në Qendrën Rinore të Vlorës ekspozita me pikturat e të rinjve; që shprehin shpirtin rinor të qytetit. Mos e lini pa vizituar, sepse aty do e kuptoni ç'gëlon në ëndrrat e rinisë shqiptare; dhe do u jepni edhe më tepër krah të prekin qiellin që kanë në shpirt. P.S. Video është amatore, por piktorët tanë JO ;)#QendraRinoreVloredhemamajaSHKR =D #Terinjtetanetetalentuar 🙂 #KemiekipinmeYLLnebote ^_^

Posted by Shërbimi Kombëtar për Rininë on E enjte, 19 Shtator 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *