Ditën Botërore të Baletit ishim tek Shtëpia e të Moshuarve

Sot në “Ditën Botërore të Baletit” ishim me vullnetarët tanë, pranë gjysheve&gjyshërve të Shtëpisë së të moshuarve, Tiranë, me performanca, numra baleti dhe vallet e bukura të trevave tona. Falenderojmë në mënyrë të veçantë Shkollën e Baletit dhe nxënësit e saj të talentuar për këtë ditë kaq të veçantë 💃💃💃

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *