Ditë ndryshe në Pezë, me fëmijët e Institutit të Fëmijëve që nuk shikojnë

Sot ishim në Pezë, për t’ju dhënë fëmijëve që kanë nevojë për dashuri, një të diel me diell… Të rinjtë tanë vullnetarë u përpoqën t’i argëtonin sa më shumë të ftuarit nga Instituti i fëmijëve që nuk shikojnë, duke krijuar lojra, kënduar dhe meqë jemi në muajin e librit, lexuam poezi për ta.

Eja dhe ti mes nesh, se nuk ka asgjë më të bukur, se të ndjerit i dobishëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *