Dita Kombëtare e Aktivizmit

📣“Në Ditën Kombëtare të Aktivizmit”📹

Aktiviteti me tematikë kryesore “Dita Kombëtare e Aktivizmit”në Shqipëri – # NAD2019 👉synon të bëjë bashkë energjinë pozitive të qytetarëve dhe përfaqësuesve të ndryshëm të institucioneve; për të sjellë një ndryshim në komunitetet tona duke angazhuar të rinjtë.

📌Personazhet e ftuar diskutuan mbi rëndësinë e të qenurit aktiv dhe vullnetar në nisma të ndryshme, në komunitetin ku jetojmë.👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *