Dita e dhurimit të kompjuterave nga Qendra Rinore Tiranë

Ishim sot në shtëpitë e Emës, Ermalit, Luisit, Ildit, Kiarës, Sidritit dhe Valerios për tu dhuruar kompjutera.
Ata janë të rinj ekselentë në mësime, por në kushte të vështira ekonomike.
Tashmë, si gjithë bashkëmoshatarët e tyre, do përparojnë edhe në pjesën teknologjike; dhe ndoshta zbulojnë një pasion të tyre në këtë fushë, pasi dëshira për dije nuk ju mungonte.

Falënderojmë Lorin Zhukrin, që me shumë dashuri mundësoi kompjuterat për këta të rinj. Ju ftojmë të na bashkoheni në mirësi; dhe së bashku të ndihmojmë sa më shumë 

@Qendra Rinore Tiranë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *