Dita botërore e “Psoriasis”

Në ditën botërore të “Psoriasis”, të rinjtë tanë u bënë pjesë e fushatës ndërgjegjësuese ” E dua lëkurën time”.
Nuk ka asgjë më me vlerë se të ndjerit i dobishëm në shoqëri.

Ne kemi grupin e vullnetarëve më fantastik; të cilët janë shembull mirësie e humanizmi. Faleminderit që jeni pjesë jona; dhe e kemi derën hapur për këdo që dëshiron të na bashkohet.

@Qendra Rinore Tiranë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *