“Çliro mendjen, kalit trupin”

“Çliro mendjen, kalit trupin”

Pse të bëjmë gara kush pi më shumë paketa 🚬 në ditë; që janë për trupin rinor, kur mund të bëjmë aktivitet fizik dhe të jemi 👌

Të rinjtë bënë sot gara me biçikleta mes tyre; dhe përveçse u argëtuan me njëri – tjetrin, u dhanë një mësim bashkëmoshatarëve: Se çlirimi i energjive pozitive është çelësi i lumturisë dhe jetës së shëndetshme

Po ti pse nuk vjen dhe bëhemi edhe më shumë se ç’jemi? Se do fillojmë të marrim mungesat 😉

Posted by Sherbimi Kombetar Per Rinine on E martë, 10 Shtator 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *