Category: Veprimtari

Trajnim me çertifim “Sinapsi i Suksesit”

Trajnim me çertifim  Mos mungoni nesër në orën 12:00, tek Qendra Rinore e Tiranës… Truri është aseti më i rëndësishëm në qënien njerëzore. Arnita Beqiraj do t’ju demonstrojë sa e rëndësishme është pjesa emocionale, dhe si ndikon ajo në vendimarrje në jetën tonë. Ato që deri më sot i keni quajtur vendime të rëndësishme, NUK […]

Një letër për çdo mësues…

Një letër për çdo mësues… Të nderuar mësues, Ju që sot ndriçoheni duke pritur rreze drite, teksa ju ngrohin me shikimet admiruese dhe kureshtare, e kuptoni se një lot apo një buzëqeshje ka brenda shpirt fëmijëror. Bashkë me emocionin tuaj në këtë ditë, peshon edhe falënderimi ynë i përhershëm për fisnikërinë me të cilën ushtroni […]

Qendrat Rinore Rajonale

”Të folurit në publik” Qendra Rinore Vlorë Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë, Znj. Irsa Ruçi zhvilloi pranë Qendrës Rinore, Vlorë trajnimin 1 ditor mbi të folurit në publik. Të rinjtë pjesmarrës, vullnetarë të QRV dhe jo vetëm u njohën me tema si: – Si të flasësh në publik. – Analiza e audiencës. […]

Trajnime, sesione informuese.

Trajnimi mbi Vullnetarizmin. Shërbimi kombëtar Për Rininë dhe Përtej Barrierave. Rreth 150 të rinj që shërbejnë vullnetarisht pranë Qendrave Rajonale Rinore Tiranë, Korçë dhe Vlorë morën pjesë e trajnimit 1 ditor një bashkëpunim ky i Shërbimit Kombëtar për Rininë me organizatën Jo Qeveritare “Përtej Barrierave”. Të rinjtë pjesëmarrës në këto trajnime mësuan mbi vlerat dhe […]

Korça e dijes dhe kulturës

Korça e dijes dhe kulturës, e reflekton gjithnjë… 😊 Qendra Rinore Korçë do jetë pranë 450 fëmijëve të familjeve në nevojë në zonat rurale të Korçës, me mjetet e nevojshme të shkollës, me rastin e fillimit të vitit të ri mësimor 👏📙📒🧮🖋✂️🖍✏️🔍 Faleminderit të gjithë të rinjve që kanë misionin e bukur të të qenit […]

Dita Ndërkombëtare e Bamirësisë- Nënë Tereza

Nuk ka thënie që mund të përkufizojë përuljen e njeriut përpara së drejtës, virtytit dhe pastërtisë humane, teksa frymon për tu dhënë të nesërmeve dritë mirësie. Le të mos gëzojmë thjesht Shenjtërimin e të Mirës së përbotshme, por të na japë vullnet kjo ditë të reflektojmë për të qenë më tolerant, më mirëkuptues dhe më […]

Veprimtari të rëndësishme 2018

  Veprimtari të rëndësishme 2018 Shërbimi Kombëtar për Rininë organizoi Konferencën Rinore Kombëtare “Përse zgjodha Shqipërinë?”, bazuar në Planin Kombëtar të Veprimit për Rininë, mbi fuqizimin e mbështetjes për të rinjtë dhe organizatat rinore. Konferenca u organizua me të rinj, të kthyer nga emigracioni apo studimet jashtë vendit, që kanë zgjedhur të ndërtojnë të ardhmen […]