Category: qendra rinore vlore

⏯Trajnim me të rinjtë me temë: “Si të përçojmë një temë tek të tjerët”?

⏯Trajnim me të rinjtë me temë: “Si të përçojmë një temë tek të tjerët”? ✅Roli i lehtësuesit.🗣 ✅Si të përgatisim një seancë trajnimi.👩‍💻 ✅Hapat gjatë lehtësimit.📝 ✅Cilësitë e lehtësuesit efektiv.👈 ✅Teknika për lehtësim.🔑 #trajnimefektiv #Simundtëpërçojmënjëtemëtektëtjerët #roliilehtësuesit#hapat #cilësitë #teknikat #riniaktive #qendrarajonalerinorevlorë🙌

🎀🎀Tetori Rozë🎀🎀

🎀🎀Tetori Rozë🎀🎀 🌸Në kuadër të 🎀”Ditës Kombëtare të Depistimit të Kancerit të Gjirit”🎀 u organizua në Vlorë fushata sensibilizuese për vajzat, gratë dhe nënat mbi kujdesin ndaj kontrolleve rutinë të gjirit dhe diagnostikimit të tij në fazën më të hershme.🌸 ✅Synimi i aktivitetit ishte ndërgjegjësimi i të gjitha femrave në luftën kundër kancerit të gjirit si dhe […]

Takimet mbi informimin rreth pjesëmarrjes në festivalin sportiv🏀rinor “N’lagje për Sport”⚽️

Vijojnë takimet me senatorët e shkollave të mesme Artistike “Naim Frashëri”; shkollës Industriale “Pavarësia” dhe shkollës së mesme Mustafa Kemal Ataturk, në Vlorë. ✅Kontakt për ngritjen e grupit të të rinjve aktivistë dhe anëtarësimet e reja në familjen tonë të madhe👱‍♂️👱‍♀️ ✅Prezantim i planit të aktiviteteve📑 ✅Bashkëbisedim me të rinjtë mbi projekt-ide për realizimin e […]

❇️Projekti: “Paqja fillon me mua!”

Të gjithë ju të rinj që dëshironi të jeni aktorë vendimmarrës në evente të ndryshme në qytetin tuaj, që mund të iniciohen prej jush, ne ju ftojmë të na kontaktoni dhe të krijojmë një grup të madh së bashku. Ejani pranë SHKR-së; dhe nuk ju lëmë të na ikni më 🙂 Ndërkohë, ne vazhdojmë misionin tonë, për […]

“Inventors’ Day”

“Inventors’ Day” 👾 💻 Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Shpiksave të Rinj, Qendra Rajonale Rinore Vlorë, sëbashku me të rinjtë aktivistë vizituan Shkollën Profesionale Industriale “Pavarsia” SHIP, ku u njohën me krijimet më të fundit në teknologjinë e avancuar.📟 ❇️Qëllimi i këtij aktiviteti ishte: ✅Promovimi i talenteve të reja. ✅Shpalosia e projekt-ideve të të rinjve […]

Lufto dhe jeto gjatë! 

👉Lufto dhe jeto gjatë! 🎀 🎖Klubi i kickbox-it “Fight Club Vlora” në bashkëpunim me Federata Shqiptare e Kick- Boxing dhe Qendrën Rajonale Rinore Vlorë, në kuadër të Muajit të Luftës Kundër Kancerit të Gjirit, zhvilluan turneun “Lady’s Fight Day”🎗 Të përkrahim, të motivojmë, të ndihmojmë, të parandalojmë, të nxisim ! Me pjesëmarrjen e klubeve të sportit […]

👉Informim i Organizatave të Shoqërisë Civile mbi lançimin për Thirrjen për Projekt.👩‍💻

👉Informim i Organizatave të Shoqërisë Civile mbi lançimin për Thirrjen për Projekt.👩‍💻 🎦Propozime Informimi në lidhje me proçedurat e aplikimit për projekte. 📌Prezantimi i Projektit; 📌Prezantimi i Paketës së Aplikimit për Sub-Grante World Vision Albania në partneritet me South East European Youth Network po implementojnë Projektin e bashkëfinancuar nga BE ‘Youth Standing Up for Human Rights in […]

🍅“Dita Ndërkombëtare e Ushqimit”

🍅“Dita Ndërkombëtare e Ushqimit”🌶🥦 🔊Qendra Rajonale Rinore Vlorë në bashkëpunim 🤝me AKU (Autoriteti Kombëtar i Ushqimit) Vlorë, kryen disa kontrolle 🔬në serën e Z.Gjergji Hoxha,në fshatin Bishan, i cili kultivon dhe eksporton prodhime me vlera të kontrolluara dhe standarte europiane. ❇️Gjithashtu një tjetër takim ndërgjegjësimi u bë me shitësit ambulantë, mbi rëndësinë e produkteve dhe rolin e […]

Dita Botërore e Shëndetit Mendor

Në “Ditën Botërore të Shëndetit Mendor”, menduam të jemi bashkë me të rinjtë tanë, pranë ambjenteve të Spitalit Psikiatrik Vlorë, në shoqërinë e pacientëve të sëmurë, duke ju dhënë mundësinë për një ditë ndryshe, me emocione pozitive. Do u japim plotësisht zë dhe mbështetje, atyre që kanë nevojë për ne. Dëshirojmë gjithashtu, të rrisim tek […]