Biseda e sotme me të rinjtë iu dedikua diskriminimit

Biseda e sotme me të rinjtë iu dedikua diskriminimit; dhe synonte sensibilizimin e të rinjve ndaj fenomenit.

Së bashku me Komisioneren për Mbrojtjen nga Diskriminimi, zj. Eva Tare, u informuan nxënësit jo vetëm mbi ligjin për mbrojtjen nga diskriminimi, por edhe për mënyrat sesi ky fenomen mund të shfaqet, madje edhe në momentet kur nuk jemi në dijeni se jemi duke u diskriminuar🤷‍♀️

Qendra Rinore Korçë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *