Bashkëpunimi me World Vision për formimin e grupeve rinore këtë vit fokusohet sërish te rikrijimi i IMPACT Club. 

Bashkëpunimi me World Vision për formimin e grupeve rinore këtë vit fokusohet sërish te rikrijimi i IMPACT Club.
Ne u njohëm me anëtarët e rinj të grupit dhe me prindërit e tyre ☺️duke u ndalur te qëllimi kryesor i funksionimit të grupeve të tilla📌,projektet e ideuara prej të rinjve💡,si edhe te sugjerimet ✍️dhe dëshirat e të rinjve për aktivitetet që do të zhvillohen gjatë këtij viti të punës me IMPACT Club ☺️.

Orientimi drejt vlerave të duhura do t’i bëjë të rinjtë të jenë më aktivë në komunitet 🏃‍♂️, por edhe të jenë kontribues të denjë🙏.

Mësim, aktivitet, bashkëpunim, ide💡, risi📍, argëtim,do të jenë të gjitha bashkë për të vijuar suksesin e grupeve të tilla rinore

Qendra Rinore Korçë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *