Author: Irsa Ruci

🎀🎀Tetori Rozë🎀🎀

🎀🎀Tetori Rozë🎀🎀 🌸Në kuadër të 🎀”Ditës Kombëtare të Depistimit të Kancerit të Gjirit”🎀 u organizua në Vlorë fushata sensibilizuese për vajzat, gratë dhe nënat mbi kujdesin ndaj kontrolleve rutinë të gjirit dhe diagnostikimit të tij në fazën më të hershme.🌸 ✅Synimi i aktivitetit ishte ndërgjegjësimi i të gjitha femrave në luftën kundër kancerit të gjirit si dhe […]

Informimi mbi trafikimin e qenieve të trafikuara

Biseda e radhës mbi trafikimin e qenieve njerëzore u ndal te gjimnazi “Ymer Dishnica”, për të informuar të rinjtë mbi mënyrat sesi duhet të veprojnë kur ndjehen viktima të trafikimit, 💡arsyet se përse ndodh trafikimi, ❓mjediset në të cilat gjenerohet si fenomen dhe grupmoshat që ndjehen më të rrezikuara. Të rinjtë shpërndanë mendime mes tyre 👧👶👦dhe u informuan […]

Dita Kombëtare e Austrisë

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë Irsa Ruçi, ishte e ftuar në festën e organizuar nga Ambasada Austriake, në nder të Ditës Kombëtare të Austrisë, organizuar në Hotel Rogner. Ambasada Austriake është një portë e hapur komunikimi për SHKR-në; dhe Austria është një partner i rëndësishëm për Shqipërinë. Vendi ynё e ka listuar […]

Trafikimi në sytë e fëmijëve

Ministria e Bredshme zhvilloi në Qendrën Rinore të Tiranës Ekspozitën Kombëtare “Trafikimi në sytë e fëmijëve” me punimet e nxënësve nga shkollat e të 12 qarqeve të vendit. Ky aktivitet u mbajt në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit kundër trafikimit të personave; dhe të rinjtë fitues u vlerësuan me çertifikata nga Zyra e Koordinatorit Kombëtar […]

Trajnim me çertifim “Sinapsi i Suksesit”

Trajnim me çertifim  Mos mungoni nesër në orën 12:00, tek Qendra Rinore e Tiranës… Truri është aseti më i rëndësishëm në qënien njerëzore. Arnita Beqiraj do t’ju demonstrojë sa e rëndësishme është pjesa emocionale, dhe si ndikon ajo në vendimarrje në jetën tonë. Ato që deri më sot i keni quajtur vendime të rëndësishme, NUK […]

Takimi me nënkryetaren e Bashkisë znj.Anisa Ruseti

Në kuadër të njohjes së administratës vendore, ndarjes së eksperiencave e modeleve për të rinjtë dhe menyrës së funksionimit të një dite pune në Bashkinë e Tiranës, të rinjtë vullnetarë të Shërbimit Kombëtar Për Rininë, takuan nga afër nënkryetaren e Bashkisë , znj.Anisa Ruseti e cila zhvilloi një bisedë të ngrohtë me ta. Diskutuam për […]

Takimet mbi informimin rreth pjesëmarrjes në festivalin sportiv🏀rinor “N’lagje për Sport”⚽️

Vijojnë takimet me senatorët e shkollave të mesme Artistike “Naim Frashëri”; shkollës Industriale “Pavarësia” dhe shkollës së mesme Mustafa Kemal Ataturk, në Vlorë. ✅Kontakt për ngritjen e grupit të të rinjve aktivistë dhe anëtarësimet e reja në familjen tonë të madhe👱‍♂️👱‍♀️ ✅Prezantim i planit të aktiviteteve📑 ✅Bashkëbisedim me të rinjtë mbi projekt-ide për realizimin e […]

Projekti i Sky Club,grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Startoi dje projekti i Sky Club, grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡. Bashkëpunimi me World Vision për të dytin vit, vijon punën me grupet e të rinjve, për të formuar të rinj aktivë, 🙋‍♂️🙋‍♀️për t’u bërë zëri i komunitetit dhe zbatuesit e projekteve të ideuara […]