Author: Irsa Ruci

“Fuqia e të Rinjve”

Për herë të parë në qytetin e Vlorës “Fuqia e të Rinjve” një Kongres Rinor me dimensione të mëdha, i cili mbarti dhe përcolli tek çdo qytetar, çdo i ri, fuqinë, guximin, pasionin, dashurinë, emocionin, shpirtin e lirë dhe dëshirën e madhe për të bërë gjëra shumë të bukura..! Të rinjtë e talentuar të qendrës […]

Dita Botërore e Autizmit

Në kuadër të datës 2 Prill, Ditës Botërore të Autizmit, Qendra Rajonale Rinore Tiranë, së bashku me praktikantët fitues nga Programi Kombëtar i Praktikave të Punës, pranë SHKR dhe QRT zgjodhëm të ishim pranë Qendrës Kombëtare për Mirërritjen, Zhvillimin dhe Rehabilitimin e Fëmijëve (QKMZHRF) në Tiranë. Në mënyrë vullnetare siguruam dhurata didaktike të përshtatshme për […]

“Ju urojmë Gëzuar 8 Marsin”!

Ky 8-Mars ishte i veçantë për 63 mjekët, infermierët dhe sanitarët që ishin sot në shërbim në Spitalin Rajonal Vlorë. Si çdo ditë të punës së tyre, ato po e festonin këtë festë në krye të detyrës duke u shërbyer fëmijëve të sapolindur, të sëmurëve dhe qytetarëve në nevojë të këtij qyteti.

“Ditët e informimit të maturantëve”

Drejtoria Arsimore Rajonale e Qytetit Tiranë, në bashkëpunim me Qendrën Rinore, Tiranë, zhvilloi takime për të gjithë maturantët me të gjitha universitetet publike dhe private, për t’u informuar rreth programeve të studimit dhe çdo informacioni që iu nevojitet rreth këtyre programeve. Universitete nga i gjithë vendi për gjashtë ditë i informuan maturantët e gjimnazeve të […]

Veprimtari të rëndësishme 2018

  Veprimtari të rëndësishme 2018 Shërbimi Kombëtar për Rininë organizoi Konferencën Rinore Kombëtare “Përse zgjodha Shqipërinë?”, bazuar në Planin Kombëtar të Veprimit për Rininë, mbi fuqizimin e mbështetjes për të rinjtë dhe organizatat rinore. Konferenca u organizua me të rinj, të kthyer nga emigracioni apo studimet jashtë vendit, që kanë zgjedhur të ndërtojnë të ardhmen […]