Anëtarësohu në ShKR

 

Eja dhe ti në “Grupin e zjarrit”
Dëshiron të jesh pjesë e skuadrës sonë të madhe?
Ky është një Formular Aplikimi për anëtarësim në SHKR, në mënyrë që t’i bashkohesh edhe ti grupit më Cool tëtë rinjve tanë vullnetarë!


TË DHËNA TË PËRGJITHSHMEGjinia
FemërMashkull

Ngarko foton tënde:

ARSIMI


-Kam përfunduar :

•Arsimin e Mesëm:

•Arsimin e Lartë:

-Jam duke ndjekur :

•Arsimin e Mesëm:

•Arsimin e Lartë:
-Jam i punësuar:

ANGAZHIM SPORTIV


1. Bëj pjesë në një skuadër sportive.2. Është një pasion i vërtet dhe kam qenë pjesë e një skuadre sportive.3. Është një pasion i vërtet, por nuk bëj pjesë në një skuadër sportive.4.Dëshiroj të angazhohem në Sport dhe Nisma sportive.PJESËMARRJA NË AKTIVITETE RINORE


1. Marr pjesë në aktivitetet rinore të qytetit tim.2. Nuk kam informacion të mjaftueshëm për tu bërë pjesë.3. Nuk kam interes për pjesëmarrje në aktivitete rinore.4. Kam interes për disa aktivitete të tjera rinore:


PASIONET E TUA