#AKR 2021

👉 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ishte një vit i gjatë dhe i vështirë për secilin prej nesh, por i mbushur me energjinë ⚡ pozitive të të rinjve dhe punëve të bukura!🤩

➡️ Këto janë disa prej faqeve të kapitullit të parë të librit 📙 me kujtimet tona 🆒 , dhe ku sigurisht #AKR mirëpret sfidat e vitit të ardhshëm. #AKR.❤️
Agjencia Kombëtare e Rinisë