Dita Ndërkombëtare e Çokollatave

E shikoni sa të ëmbël e kemi Vlorën?

Qendra Rajonale Rinore Vlore:

☝️Thonë se kur ha një cokollatë 🍫😋të ngroh trupin, por kur dhuron një çokollatë të ngroh zemrën!🥰

🌈Dita Ndërkombëtare e Çokollatave do të marrë një tjetër kuptim për të rinjtë e qytetit të Vlorës.

Një çokollatë në njërën dorë🍫, një tullumbace në tjetrën🎈, sëbashku drejt pavionit të Pediatrisë së Spitalit Rajonal Vlorë, të ëmbëlsojmë sadopak shpirtin e kristaltë 💎 të vogëlushve.👫
🔑Gjithçka që na duhet është ‘Dashuri’, por askujt nuk i bën dëm pak çokollatë!♥️

📣Eja dhe ti bëhu pjesë e kësaj dite të dhurojmë sa më shumë dashuri🙌

🙏Falenderojmë në mënyrë të veçantë “Eny Kancelari Gama Market”, i cili na përkrahu maximalisht duke iu bashkuar qendrës sonë për kontributin e dhuruar! 👏

#dita #ndërkombëtare #çokollatave🍫 #riniaktive #vogëlushëtepediatrisëvlorë #qendrarajonalerinorevlorë #EnykancelariGamaMarket👏@sherbimikombetarperrinine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *