Drejtoresha e Përgjithshme e SHKR-së Irsa Ruçi, zhvilloi sot një takim me Qendrën Rinore Vlorë

Drejtoresha e Përgjithshme e SHKR-së Irsa Ruçi, zhvilloi sot një takim me Qendrën Rinore Vlorë, për nisjen e sezonit të ri, duke përcaktuar bashkërisht axhendën e aktiviteteve tona rinore.

Mes të qeshurash dhe bisedash energjike dhe ku secili dha kontributin e tij, arritëm të kemi një produkt pozitiv e shpërthyes për muajt në vijim.

Nga ku mund të niste tjetër rrugëtimi për një përqafim të rinjsh, përveçse nga e bekuara Vlorë!
Përqafime stafit kreativ dhe plot ide të Qendrës Rinore Vlorë 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *