Month: July 2019

“Të Rinojmë Shqipërinë”

Udhëtimi më fantastik turistik dhe veror i të rinjve me anijen Aquamarine në Karaburun – Sazan. Nën rrezet e arta të diellit, gërshetuar me freskinë dhe jodin e detit, të rinjtë eksploruan bregdetin shqiptar, duke e shijuar këtë bukuri natyrore në maksimum. Ndalesë dhe vizitë panoramike në ishullin e Sazanit Ndalesë dhe vizitë panoramike gjireve […]