Month: June 2019

”Të folurit në publik”

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë, Znj. Irsa Ruçi zhvilloi pranë Qendrës Rinore, Vlorë trajnimin 1 ditor mbi të folurit në publik. Të rinjtë pjesmarrës, vullnetarë të QRV dhe jo vetëm u njohën me tema si: – Si të flasësh në publik. – Analiza e audiencës. – Te jesh një dëgjues i mirë. […]

“Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje”!

Ndërsa përpiqemi për t’u mësuar fëmijëve gjithçka për jetën, fëmijët na mësojnë se çfarë është jeta! Një ditë e veçantë për fëmijët e shkollës Speciale PLM, të cilët u lumturuan sot duke festuar 1 Qershorin . Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhte ishte të shihnim qeshjen që reflektonte në fytyrat e tyre! […]