Month: May 2019

“Luaj Sport, Jeto Shëndetshëm”

Finalja e madhe e Kampionatit të Volejbollit “Luaj Sport, Jeto Shëndetshëm”! Emocione dhe tifozeri pa fund! Të ftuar special Kryetari i Bashkisë Vlorë Z.Dritan Leli, Drejtoreshë e Përgjithshme e SHKR-së Znj.Irsa Ruçi dhe Drejtori i Lëvizjes Studentore Vlorë Z.Renis Qose, të cilët me prezencën e tyre na nderuan, duke iu bashkuar këtij aktiviteti sportiv, ku […]

“Fuqia e të Rinjve”

Për herë të parë në qytetin e Vlorës “Fuqia e të Rinjve” një Kongres Rinor me dimensione të mëdha, i cili mbarti dhe përcolli tek çdo qytetar, çdo i ri, fuqinë, guximin, pasionin, dashurinë, emocionin, shpirtin e lirë dhe dëshirën e madhe për të bërë gjëra shumë të bukura..! Të rinjtë e talentuar të qendrës […]