Month: April 2019

Dita Botërore e Autizmit

Në kuadër të datës 2 Prill, Ditës Botërore të Autizmit, Qendra Rajonale Rinore Tiranë, së bashku me praktikantët fitues nga Programi Kombëtar i Praktikave të Punës, pranë SHKR dhe QRT zgjodhëm të ishim pranë Qendrës Kombëtare për Mirërritjen, Zhvillimin dhe Rehabilitimin e Fëmijëve (QKMZHRF) në Tiranë. Në mënyrë vullnetare siguruam dhurata didaktike të përshtatshme për […]