Month: March 2019

“Ju urojmë Gëzuar 8 Marsin”!

Ky 8-Mars ishte i veçantë për 63 mjekët, infermierët dhe sanitarët që ishin sot në shërbim në Spitalin Rajonal Vlorë. Si çdo ditë të punës së tyre, ato po e festonin këtë festë në krye të detyrës duke u shërbyer fëmijëve të sapolindur, të sëmurëve dhe qytetarëve në nevojë të këtij qyteti.