Month: March 2018

Java e Mësuesit

Në kuadër të “Javës së Mësuesit”, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe Shërbimi Kombëtar Për Rininë lançuan fushatën online me hashtag “#përqafomesuesin” / “#hugyourteacher”. Një fushatë e cila zgjati 1 javë, nga data 1 – 7 mars, për t’u finalizuar në Festën Kombëtare të Mësuesit, heroit tonë frymëzues përgjatë rrugës së dijes. Përfshirja në […]