Month: December 2015

Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor

Procesi i Berlinit është një hap i rëndësishëm në fushën e bashkëpunimit rajonal dhe sidomos një hap kyç në fushën e rinisë. Gjatë Samitit të vendeve të Ballkanit Perëndimor në Berlin, Gusht 2014, Kryeministri i Shqipërisë dhe Serbisë inicuan një nisëm historike duke hedhur idenë e një Zyre Rajonale për Rininë midis vendeve të Ballkanit […]

25 Ditë aktivitete për 25 vjetorin e Ditës Kombëtare të Rinisë

Shërbimi Kombëtar për Rininë organizoi 25 ditë aktivitete në kuadër të Ditës Kombëtare të Rinisë, 8 Dhjetor 2015. Në aktivitetet gjithë-përfshirëse të lancuara nga Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Z.Blendi Klosi më 14 Nëntor u përfshinë të rinj, studentë të ekselencës, përfaqësues të shoqërisë civile, njerëz të artit dhe kulturës, njerëz të letrave etj. […]