Hajd se folim

“Hajd se folim” është një tjetër nisëm e SHKR-së, që angazhon të rinjtë në diskutime me tematika të ndryshme artistiko-kulturore (poetry night, cinema night, theatre night, etj), si dhe aktivitete fizike e sportive si Joga, Zumba, Kick-box, hiking, etj. Po zhvillohet në muajt e verës dukë zënë në mënyrë cilësore kohën e tyre të lirë. Pjesë e këtyre nismave janë bërë të rinj vullnetarë pranë Qendrave Rajonale Rinore. Deri tani janë zhvilluar 4 aktivitete, ndërkaq nisma vazhdon.

1. Aktiviteti i parë “Mbrëmje poetike”
2. Aktiviteti i dytë “Këngë dhe etyde në natyrë
3. Aktiviteti i tretë “Yoga në natyrë”
4. Aktiviteti i katërt “Kick box”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *