📚”Klubi i Librit”📖

📚“Klubi i Librit”📖

🌠Nata finale e konkursit eseja mĂ« e mirĂ« me temĂ«: “Imazhi i LirisĂ«â€, VlorĂ«Â đŸŒż
▶VazhdojnĂ« aktivitetet me rastin e 75 vjetorit tĂ« Çlirimit tĂ« ShqipĂ«risĂ«.đŸ‡ŠđŸ‡±đŸ™Œ

đŸ’«NĂ« aktivitet mori pjesĂ« DrejtoreshĂ« e Arsimit VlorĂ«, Znj.Aurora Strakosha, pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« ZVA VlorĂ«, drejtoritĂ« e shkollave dhe Kryetari i Klubit tĂ« ShkrimtarĂ«ve “Petro Marko”, Z.Myrteza Mara.

📣Si vlerĂ«sim pĂ«r tĂ« rinjtĂ« u ndanĂ« çertifikata📜dhe libra 📚tĂ« sponsorizuar nga “Klubi i ShkrimtarĂ«ve“.

âœïžđŸ“–Â #konkurs #eseje🎖📝 #tematika #eLirisĂ«đŸŒżÂ #75vjetori #75vjetoriiclirimitteshqiperiseđŸ‡ŠđŸ‡±Â #natafinale #çmime🏅🏆@qendra.rajonale.rinore.vloreÂ đŸ€—Â #activeyouth #youthcreates #youthidea #youthartist 👍👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *